Luksuzni hotel v Hitlerjevi rezidenci

Ko je nemški diktator Adolf Hitler prvič zagledal čudovito gorsko panoramo v visokogorju bavarskih Alp, se je v pokrajino takoj zaljubil. Kmalu za tem je nemški vodja izoliral celotno vasico in ustvaril ekskluzivno rezidenco, v kateri so se zbirali le najvišji predstavniki nacistične organizacije, se nadihali gorskega zraka in v miru organizirali nekatera najbolj barbarska dejanja tretjega rajha.

Šestdeset let kasneje nameravajo prav tam odpreti luksuzni hotel. Otvoritev bo prihodnji teden in lastniki hotela upajo, da bodo naravne lepote okolice v hotel privabile najrazličnejše goste, s čimer bodo odprli nov list v obdobju krute zgodovine.

Gostje hotela bodo lahko uživali v popolnem razkošju. Lahko bodo smučali, igrali golf, se kopali v bazenih in zunanjih termalnih vrelcih itd.

Lastniki hotela, ki so del mednarodne hotelske verige, se izogibajo pretiranemu promoviranju otvoritve hotela. Hotel je le nekaj metrov oddaljen od mesta, na katerem je nekoč stala Hitlerjeva vila Berghof, a lastniki nikakor ne želijo pritegniti napačnih gostov.

Osebje v hotelu je posebej izurjeno za odgovarjanje vprašanj o zgodovini območja, medtem ko bodo gostje v hotelskih sobah deležni pridiha »smrtonosne utopije« Hitlerjeve vladavine.

Dodaj odgovor